Binnenvaart en kustvaart

Vervoer ondeelbare stukken

Binnenvaart en kustvaart

Door de exceptionele groottes van sommige stukken is het vaak verboden die via het gewone wegennet te vervoeren. Bruggen en wegen zijn immers niet voorzien om zo’n enorme ballasten te weerstaan. Uitzonderlijk transport van ondeelbare projectlading gebeurt daarom ook multimodaal, via o.a. binnenvaart- en kustschepen.

Complete uitvoering

Onze gunstige ligging in Brugge aan het Nijverheidsdok creëert de mogelijkheid watertransport van uitzonderlijke projectladingen aan te bieden. Voor dit transport werken wij met pontons, binnen- en kustschepen. Daarnaast voorzien wij uiteraard ook de behandeling, overslag, het kraanwerk, vastzetten en eventueel afdekken van de stukken. Alles voltrekt zich binnen een onderzocht wettelijk kader en met de juiste verzekeringen.

Overslag en opslag is ook mogelijk voor stukken die niet meteen op hun eindbestemming geraken. Contacteer ons gerust voor meer informatie.

Overleg

Alle beladingen en lossingen gebeuren in overleg met onze klanten. Tijdens elk stadium staan wij in nauw contact en adviseren we de beste processen om de kosten te minimaliseren en een vlekkeloos transport te garanderen.

 


Waarom beroep doen op ABN Transport?

  • Gespecialiseerde know-how sinds 1995
  • Eigen studiedienst en begeleidingswagens
  • Minutieus project op maat van uw behoeften

Wilt u beroep doen op onze expertise? Laat uw gegevens en een beknopte omschrijving van uw project achter. Wij contacteren u binnen 24 uur!